Till vardags och till fest

Aktiviteter

Vi hjälper/stöttar med det du behöver, hygien, läkemedelstilldelning, klädvård, tvätt och ADL-träning. Naturligtvis ingår alla måltider.

Trots att vi har begränsade möjligheter, har vi ofta kunnat erbjuda övernattning för närstående vid besök.

Vi erbjuder  aktiviteter med utbildad personal. Du kan t.ex. välja mellan vävning, pingis, biljard, motionsträning, sömnad, klädvård, tidningsläsning, målning, boule, gemensamt fika, trädgårdsskötsel, matlagning, bakning eller något annat som intresserar just dig. Då och då åker vi till gymmet en liten bit bort men vi har även en träningscykel samt löpband här också. Ta en titt uppe i terapihuset! 


Sommartid vistas vi mycket ute i naturen, vi har både Hunne och Halleberg runt knuten, där finns fina fiskevatten, vackra vandringsleder, sjöar, grillplatser och högst uppe på Hunneberg ligger Bergagården där vi ibland tar en fika. Eller så tar vi med något gott från egna köket, packar filten och åker på upptäcktsfärd någonstans- det brukar vara mycket uppskattat!

Vi ombesörjer regelbundna shoppingturer minst en gång per vecka för att göra personliga inköp, bankärenden, gå till frisören och så vidare. Vi ordnar även resor till sim- och badanläggning vid behov. Ibland kan det bli aktuellt med egen resa med personal, vid t.ex större inköp. Vi använder vår egen buss samt vår lilla el-bil. Om du har rätt till färdtjänst ser vi gärna att det är ordnat innan du kommer hit. 

© Salstad Gästhem | Salstad 19, 467 96 Grästorp
Tel: 0514-400 32  | E-post: ledning@salstadgasthem.com

Skapa din hemsida gratis!