Fakta om företaget 


Transparens

För oss på Salstad Gästhem AB är det viktigt med transparens och öppenhet. Vi presenterar därför här information om företaget som kan vara av intresse för dig som besökare. Den här informationen följer de medlemskrav för just transparens och öppenhet som vår arbetsgivarorganisation Vårdföretagarna har satt upp.

Basfakta om företaget

Salstad Gästhem bedriver vård inom psykosrehabitering, ofta i kombination med tidigare missbruksproblematik. Vi kan ta emot gäster via LPT/LRV samt LVM/LVU. Gästhemmet har i dagsläget 17 platser fördelade på rum, dubbelrum samt lägenheter med eget badrum och trinettkök. Gästhemmet har det senaste året samt kommer även innevarande år att genomgå om-/nybyggnad för att tillgodose efterfrågan av lägenheter hos våra kunder. Ramavtal har slutits med Mölndal och Göteborgs stad. 

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Salstad Gästhem AB (för mer företagsinformation klicka här)

Grundat: 2001 (innan detta drevs gästhemmet som handelsbolag från mitten av 70-talet fram till och med ombildandet till aktiebolag)

Ägare: Gothia Care AB som i sin tur ägs av Lövkulla AB som ägs av Kaj Björk. Gothia Care har ägt Salstad Gästhem sedan 2010.

Ledningsgrupp:

  • Kaj Björk (VD)
  • Mikael Björk (vice VD)
  • Mona Stensson (Föreståndare)
  • Lars Gester (Platschef)

Personal på företaget

Totalt arbetar det 11 personer på gästhemmet, varav två i ledningspositioner. Ledningen består av föreståndare, platschef samt sjuksköterska. Övriga kompetenser som arbetar hos oss är behandlingsassistenter, undersköterskor, skötare, kokerska mm. En konsultläkare besöker Salstad Gästhem varje månad för att gå rond, men finns tillgänglig alla dagar för rådfrågning. Kollektivavtal är tecknat genom Vårdföretagarna.

Förutom svenska talar de allra flesta i personalen bra engelska.

Ekonomi

För mer information om företagets ekonomi, 

https://www.allabolag.se/5566043765/bokslut 


Kvalitet

Vi som arbetar på Salstad Gästhem sätter gästen i första rummet och arbetar ständigt på att förbättra kvaliteten på vården vi ger. Detta gör vi dels genom vårt kvalitetsledningssystem som innehåller rutiner och checklistor, men även genom de gästråd vi har med jämna mellanrum där gästerna har möjlighet att påverka verksamheten. Även den årliga patientsäkerhetsberättelsen är ett viktigt instrument för att säkerställa kvalitén i vården vi ger.

© Salstad Gästhem | Salstad 19, 467 96 Grästorp
Tel: 0514-400 32 | E-post: ledning@salstadgasthem.com

Skapa din hemsida gratis!